INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ČLENŮ SPOLKU A JEHO ORGÁNŮ

Vážení členové,

 

níže uvedené informace Vám slouží k zajištění plné a transparentní informovanosti o zpracování Vašich osobních údajů, včetně zvláštní kategorie osobních údajů, správcem těchto údajů, a to v souladu s čl. 13 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Obecné nařízení o ochraně osobních údajů“).

 

  1. Totožnost a kontaktní údaje Správce:

Českomoravský svaz minipivovarů z.s., IČ: 229 02 953, se sídlem Podskalská 365/10, Nové Město, 128 00 Praha 2, Česká republika, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, Česká republika, oddíl V, vložka 59431

 

kontaktní osoba:      Tereza Melišová                 tel.:        +420 774 996 628

e-mail:                    melisova@cmsmp.cz          pošta:    Podskalská 365/10, Nové Město, 128 00 Praha 2

(dále jen „My“ nebo také „ČMSMP“ či „Správce“)

Přijali jsme závazek chránit soukromí a osobní údaje členů ČMSMP a jeho orgánů, s jejichž osobními údaji přicházíme do styku. Níže uvádíme informace týkající se zpracování – zejména shromažďování, zveřejňování a dalšího používání těchto osobních údajů.

  1. Pověřenec pro ochranu osobních údajů nebyl u Správce jmenován.
  2. Osobní údaje, jež o Vás Správce zpracovává:

Vaše osobní údaje získáváme z několika zdrojů. Některé z těchto údajů jsou shromažďovány přímo od Vás nebo pochází z veřejně přístupných zdrojů, nebo jsou nám poskytnuty třetími stranami.

Informace či údaje, které o Vás zpracováváme je nutno považovat za osobní údaje, přičemž tyto zahrnují:

 

  • Vaše celé jméno;
  • Titul;
  • Datum narození;
  • Rodné číslo;
  • Trvalý pobyt, případně adresu pobytu v ČR, nemáte-li v ČR trvalý pobyt;
  • Doručovací adresa;
  • Sídlo a IČ u fyzických podnikajících osob;
  • Údaje o bankovním spojení;
  • E-mail;
  • Telefonní číslo.

 

  1. Účel zpracování Vašich osobních údajů a právní základ pro jejich zpracování:

Účelem zpracování Vašich osobních údajů je:

  • evidence členů (seznamu členů) a představitelů orgánů našeho spolku;
  • plnění zákonných povinností, které se na nás vztahují, na základě vztahu s Vámi jako členy našeho spolku nebo členy orgánů;

Zpracování osobních údajů za těmito účely je nezbytné pro plnění právních povinností správce ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. c) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, stanovených zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem, ve znění pozdějších předpisů, dalšími právními předpisy či našimi stanovami.

  • ochrana našich oprávněných zájmů či oprávněných zájmů třetí strany (uplatňování práv a nároků vyplývajících z plnění smluvního vztahu a komunikace se subjekty údajů) kdy zpracování Vašich osobních údajů je ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce či třetí strany.
  1. Poučení o Vaší povinnosti poskytnout osobní údaje:

Poskytování Vašich osobních údajů je zákonným požadavkem. Máte povinnost nám je poskytnout, stejně jako máme právo je po Vás požadovat. Neposkytnutí osobních údajů znamená nemožnost plnění výše uvedených zákonných povinností Správce.

  1. Příjemci nebo kategorie příjemců osobních údajů:
  • státní orgány (zejména Úřad pro ochranu osobních údajů, orgány činné v trestním řízení, správci daně) a další subjekty na základě jiných právních předpisů; a
  • subjekty, které nám poskytují služby (zejména banky, pojišťovny, advokáti a jiní poradci) a se kterými máme uzavřenou příslušnou smlouvu o zpracování osobních údajů.
  1. Předávání osobních údajů do zahraničí:

Nemáme v úmyslu předávat osobní údaje do třetí země mimo EHP nebo mezinárodní organizaci.

  1. Doba uložení osobních údajů:

Při nakládání s Vašimi osobními údaji pro konkrétní účely respektujeme zásadu omezení uložení, kdy Vaše osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu. Rovněž respektujeme zásadu minimalizace údajů, když uchováváme pouze osobní údaje, které jsou přiměřené, relevantní a omezené na nezbytný rozsah ve vztahu k účelům, pro které jsou zpracovávány.

Uchováváme Vaše osobní údaje po dobu trvání Vašeho členství v ČMSMP za účelem výkonu práv a povinností z něj plynoucích i po jeho skončení k dalším nezbytným účelům, jako je dodržování našich právních povinností, smluvních závazků, řešení sporů a právní vymáhání oprávněných nároků či pro případná správní řízení. Tyto potřeby jsou rozdílné v závislosti na konkrétním důvodu jejich uchování, a proto se doba uchovávání různých druhů Vašich osobních údajů v konkrétních případech výrazně liší, přičemž může dosahovat až 10 let od ukončení členství v ČMSMP.

Dále lze odkázat na právní předpisy ve vztahu k účetnictví a daňovým povinnostem, které rovněž vymezují archivační dobu, po kterou je nutno účetní doklady archivovat. Účetní doklady a účetní záznamy, kterými dokládáme vedení účetnictví, musí být evidovány po následující dobu 5 let počínajících koncem účetního období, kterého se týkají.

Ve výjimečných případech, například při vedení soudního sporu, může z důvodu ochrany našich oprávněných zájmů dojít i k delšímu uchování některých dokladů obsahujících vaše osobní údaje. Jedná se zejména o případy, kdy bychom museli tyto doklady předkládat jako důkazy v soudním sporu, ve správním řízení nebo z důvodu výkonu rozhodnutí.

  1. Automatizované individuálnímu rozhodování, včetně profilování

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k žádnému rozhodování založenému výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které by pro Vás mělo právní účinky nebo by se Vás obdobným způsobem významně dotýkalo.

  1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů:

V souvislosti s námi nebo pro nás prováděným zpracováním Vašich osobních údajů máte následující práva:

 

  • právo požadovat přístup k osobním údajům týkajícím se Vás jako subjektu údajů a právo získat kopii Vašich zpracovávaných osobních údajů;
  • právo na opravu Vašich osobních údajů – pokud shledáte, že nejsou vedeny správně či jsou nepřesné);
  • právo na výmaz v rozsahu dobrovolně poskytnutých osobních údajů, tj. v rámci plnění smluvních povinností. Naopak se nelze domáhat výmazu osobních údajů, které jsme povinni shromažďovat, a to na základě právní povinnosti;
  • právo na omezení zpracování;
  • právo na přenositelnost osobních údajů;
  • právo vznést námitku proti zpracování založenému na našich oprávněných zájmech nebo oprávněných zájmech třetí strany;
  • právo podat stížnost u dozorového úřadu, a to v případě, že se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušení Obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Stížnost můžete podat u příslušného dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (viz uoou.cz).

 

Kde můžete svá práva uplatnit a jak?

Jednotlivá práva můžete uplatnit zasláním e-mailu adresu uvedenou výše v rámci našich kontaktních údajů nebo formou písemné žádosti zaslané na naše sídlo či korespondenční adresu.

Veškerá sdělení a vyjádření k Vámi uplatněným právům poskytujeme bezplatně. Pokud by však byla žádost zjevně nedůvodná nebo nepřiměřená, zejména proto, že by se opakovala, jsme oprávněni si účtovat přiměřený poplatek zohledňující administrativní náklady spojené s poskytnutím požadovaných informací. V případě opakovaného uplatnění žádosti poskytnutí kopií zpracovávaných osobních údajů si rovněž vyhrazujeme právo z tohoto důvodu účtovat přiměřený poplatek za administrativní náklady.

Za jak dlouho můžete očekávat odpověď?

Vyjádření a případně informace o přijatých opatřeních Vám poskytneme co nejdříve, nejpozději však do jednoho (1) měsíce. Lhůtu jsme oprávněni v případě potřeby a s ohledem na složitost a počet žádostí prodloužit o dva měsíce. O případném prodloužení včetně uvedení důvodů bychom vás informovali.

 

Českomoravský svaz minipivovarů z.s.

Poslední rozloučení s Pavlem Borowiecem

Vážení,

 

zasíláme Vám smutnou zprávu, o které jsme informovali i na našich webových stránkách.

 

Poslední rozloučení s Pavlem Borowiecem proběhne v pátek 15. 10. 2021 v kostele sv. Markéty, v Břevnovském klášteře na Praze 6.

 

 

Pozvánka na technicko-technologický seminář - další termín

Vážení,

 

Českomoravský svaz minipivovarů, z.s. ve spolupráci s národním pivovarem Budějovický Budvar n.p. zahajuje „Poctivou pivní školu pro sládky“, sérii jednodenních technicko-technologických seminářů určených speciálně pro startující minipivovary a jejich sládky a pro Váš velký zájem přidává další termín. Původní listopadový termín je již zcela zaplněn. 

 

Místo konání:           Budějovický Budvar n.p., Karolíny Světlé 4, 370 00 České Budějovice

Počet účastníků:      30

Termín konání:        26. 1. 2022    

Lektoři:                    NP Budvar, VÚPS, VŠCHT, komerční firmy

 

 

Cena:                         Pro členy ČMSMP     200,- Kč

                                  Pro nečleny             500,- Kč

 

Registrace a přihlášky: Tereza Melišová melisova@cmsmp.cz

 

 

 

 

                       

Řešení aktuální situace ohledně energií, případně i do budoucna

Vážení,

 

dovolujeme si Vám zaslat následující sdělení: 

 

"Vážení pivovarníci,

 

jak jistě víte, situace na energetickém trhu je již od poloviny letošního roku kritická a je důležité jí řešit. Kromě rapidního nárůstu cen, dochází i k pozastavování akvizic, rušení smluvních ujednání, změnám všeobecných obchodních podmínek a trh se nám pomalu ,,čistí". Může to mít i pozitivní dopad, protože se trh zbaví neeticky obchodujících společností a od nového roku, kdy dojde k novelizaci energetického zákona bude spotřebitel v mnohem bezpečnější pozici. 

 

Spousta firem ale ještě nemá smluvené dodávky energií na následující období a lidé neví za kým jít, aby si nákup sjednal za nějakých únosných podmínek. Proto jsem oslovil Českomoravský svaz minipivovarů, aby rozeslal mé kontaktní údaje a nabídku, která by mohla problém s energiemi vyřešit nejen na následující období, ale i do budoucna.

 

Mé jméno je Michal Kroupa a zabývám se analytickou a poradenskou činností na energetickém trhu. Zabývám se taktéž obchodem a zprostředkovávám dodávky přes několik obchodních partnerů, se kterými spolupracuje společnost Optimal-Energy.cz, a.s. (OE). 

OE je největší poradenskou společností v energetice, která má přes 150 000 klientů a má tým jedněch z nejzkušenějších a nejinformovanějších profesionálů v této oblasti. 

 

Snažím se společně s OE o to, aby byli lidé edukovaní v oblasti energetiky, měli povědomí o možnostech úspor na jejich objektech a ideálně, aby měli dlouhodobě zajištěné dobré podmínky pro jejich podnikání. 

 

Apeluji tedy na všechny, kterým by úspora na provozních nákladech přišla vhod, ale nemají čas a energii na analyzování trhu a řešení poměrně zdlouhavých a rizikových procesů souvisejících s vyhledáním a zasmluvněním podmínek, ozvěte se mi na níže uvedené kontaktní údaje a vymyslíme společně nějaké lepší řešení. 

 

Kromě úspory peněz spočívá spolupráce i v úspoře času, protože mou snahou je mým klientům ušetřit co nejvíce práce a povinností spojených s chodem celé této oblasti. 

 

Ze zkušenosti vím, že podnikatelé nemají čas na řešení těchto věcí a pokud se nejedná o velké firmy, které mají na energetiku zaměstnance, nebo celé oddělení, často mají menší podniky velmi špatné podmínky, kvůli kterým přichází o velké množství finančních prostředků. Tyto prostředky by mohli sloužit k modernizaci vybavení, jako platy zaměstnanců, či zkrátka přispívat vyššímu zisku a to mi připadá mnohem smysluplnější, než je dávat dodavatelům energií. 

 

Jsem tedy schopen ušetřit Vám peníze a být pro Vás člověkem, kterému se můžete kdykoliv ozvat, na všechno se zeptat a pověřit ho zařizováním všech věcí, které budete potřebovat v oblasti energetiky. Tímto způsobem jsme jako firma za 11 let působení ušetřili klientům přes 3 miliardy korun jen na dodávkách elektřiny a plynu, další miliony korun jsme uspořili optimalizací distribučních poplatků a aktuálně se zabýváme i investicemi do obnovitelných zdrojů energií.

 

Situace je vážná, náklady oproti předchozím období jsou a budou až trojnásobné a určitě není dobré nad tím mávnout rukou. Je opravdu lepší se poradit s někým, kdo se analytickou činností zabývá a je schopen Vám říct informace nezkreslené médii, nebo marketingovými kampaněmi. 

 

Pro zájemce jsem na telefonu každý den, aktuálně kvůli situaci s Bohemia Energy a Europe Easy Energy, X Energie, ČEZ, Carbounion, Innogy, Bidli a dalším, pracuji neustále i o víkendech a snažím se vyhovět každému, kdo mě kontaktuje s žádostí o pomoc. 

 

Stále jsou nějaké možnosti jak se vyhnout pastem a mít se lépe. 

 

Děkuji za pozornost a těším se na případné nové spolupráce.

 

KONTAKT:

energetický poradce - Michal Kroupa

tel.: 736 725 814

email: m.kroupa@post.cz"

 

Pozvánka na technicko-technologický seminář

Vážení,

 

dovolujeme si Vás informovat, že Českomoravský svaz minipivovarů, z.s. ve spolupráci s národním pivovarem Budějovický Budvar n.p. zahajuje „Poctivou pivní školu pro sládky“, sérii jednodenních technicko-technologických seminářů určených speciálně pro startující minipivovary a jejich sládky.

 

Místo konání:           Budějovický Budvar n.p., Karolíny Světlé 4, 370 00 České Budějovice

Počet účastníků:      30

Termín konání:        9. 11. 2021     

Lektoři:                    NP Budvar, VÚPS, VŠCHT, komerční firmy

 

Program:

                                  

10:00 – 10:15             Zahájení, novinky oboru                            

                                  Ing. Jan Šuráň, ČMSMP

                       

10:15 – 10:45             Péče o kvasnice v minipivovarech              

                                  Ing. Petr Košín, Budvar n.p.


10:45 – 11:15             Výběr surovin pro craft piva

                                  Ing. Aleš Dvořák, Budvar n.p., Pavel Palouš, Cobolis

 

11:15 – 11:45              Senzorika Craft piva, Ale, Weizen atd.        

                                   Ing. Martin Slabý, VŠCHT Praha

 

11:45 – 13:00              Oběd

 

13:00 – 13:30              Dry hopping, plusy a mínusy

                                   Ing. Jan Šuráň, PIVO Praha

 

13:30 – 14:00              Ekonomika minipivovaru

                                   Ing. Tomáš Maier, ČZÚ Praha

 

14:00 – 14:15             Ukončení

 

14:15 – 15:30             Exkurze do provozu pivovaru

 

Cena:                         Pro členy ČMSMP     200,- Kč

                                  Pro nečleny             500,- Kč

 

Registrace a přihlášky: Tereza Melišová melisova@cmsmp.cz

                       

Nabídka vybavení pro minipivovar

Vážení, 

 

dovolujeme si Vám zaslat nabídku člena Českomoravského svazu minipivovarů: 

 

Nabízíme k prodeji část vybavení minipivovaru, které díky zrušené zakázce na 2 kontejnerové pivovary nebylo nikdy použito. V popisu uvádíme i původní pořizovací ceny, které jsou v dnešní době, po zvýšení cen materiálu, o několik desítek procent vyšší.

Veškeré vybavení je nové, originál zabalené od výrobce!

Výrobce:

Varny, tanky, kvasná káď: ROLF ANTIKOR s.r.o., www.rolf.cz

Myčka: Inox processing Svoboda s.r.o., www.nerezsvoboda.cz   

 

Zboží je k vidění a vyzvednutí ve firmě 3+K KRAUS s.r.o.

Praha 4 – Modřany, Mezi vodami 1560/33, objekt CHIRANA

 

 

SEZNAM:

Jednonádobová kombi varna 5hl………………… pořizovací cena 245.000 Kč, cena po slevě: 185.000 Kč bez DPH/1ks

- počet 2ks

CK tank 9hl……………………………………………… pořizovací cena 138.500 Kč, cena po slevě: 110.000 Kč bez DPH/1ks

- počet 4ks

Ležácký tank 12hl……………………………………… pořizovací cena 126.000 Kč, cena po slevě: 98.000 Kč bez DPH/1ks

- počet 3ks

Kvasná káď 10hl……………………………………… pořizovací cena 67.500 Kč, cena po slevě: 50.000 Kč bez DPH/1ks

- počet 1ks

Myčka a plnička KEG sudů………………………… pořizovací cena 148.700 Kč, cena po slevě: 120.000 Kč bez DPH/1ks

- počet 1ks

 

(Ceny k jednání)

 

Fotografie, včetně výkresů, naleznete ke stažení ZDE

 

Prodejce:

WELL SERVICE s.r.o.

Pavel Poživil, mob. 777 999 041, e-mail. pavel@smartbrewery.cz

Zápis 13. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů

Vážení,

 

ZDE si Vám dovolujeme zaslat zápis 13. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů.

 

V případě Vašich dotazů se obracejte na melisova@cmsmp.cz.

 

Také Vám chceme připomenout, že můžete zasílat i informace k Vámi pořádaným akcím, vložíme je na web do kalendáře akcí.

 

Za celý Českomoravský svaz minipivovarů,

 

Tereza

 

--

Tereza Melišová

PR Manager

774 996 628

melisova@cmsmp.cz

Přílohy
pdfBez názvu [pdf, 603 kB]

Výběr legislativních aktualit za období srpen - září 2021

Vážení,

 

ZDE si Vám dovolujeme zaslat výběr legislativních aktualit za období srpen - září 2021.

 

Za celý Českomoravský svaz minipivovarů Vám přeji krásný den,

 

srdečně zdraví,

 

Tereza

 

--

Tereza Melišová

PR Manager

774 996 628

melisova@cmsmp.cz

Přílohy
pdfBez názvu [pdf, 316 kB]

Pozvánka na 13. valnou hromadu Českomoravského svazu minipivovarů, z.s. - další připomenutí

Vážení,

 

dovolujeme si Vám znovu připomenout konání 13. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů. Valná hromada se bude konat 23. září 2021 od 10 hodin v Kabaretu Restaurace a pivovaru U Medvídků v Praze. Prosíme potvrďte svou účast na melisova@cmsmp.cz. Pokud jste již svou účast potvrzovali, nemusíte potvrzovat znovu.  

 

Pokud nemůžete na valnou hromadu dorazit, napište prosím na melisova@cmsmp.cz, zašleme Vám k vyplnění plnou moc.

 

Vstup na valnou hromadu bude z pasáže, nikoli přes restauraci. 

 

Prezence účastníků bude probíhat od 9:00 hodin.

 

Velmi děkujeme za spolupráci a těšíme se na setkání.

 

Za celý Českomoravský svaz minipivovarů,

 

Tereza

 

--

Tereza Melišová

PR Manager

774 996 628

melisova@cmsmp.cz

Pozvánka na 13. valnou hromadu Českomoravského svazu minipivovarů, z.s. - další připomenutí

Vážení,

 

dovolujeme si Vám znovu připomenout konání 13. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů. Valná hromada se bude konat 23. září 2021 od 10 hodin v Kabaretu Restaurace a pivovaru U Medvídků v Praze. Prosíme potvrďte svou účast na melisova@cmsmp.cz. Pokud jste již svou účast potvrzovali, nemusíte potvrzovat znovu.  

 

Pokud nemůžete na valnou hromadu dorazit, napište prosím na melisova@cmsmp.cz, zašleme Vám k vyplnění plnou moc.

 

Valná hromada bude volební, proto je velmi důležité, aby byla usnášeníschopná. 

 

Prezence účastníků bude probíhat od 9:00 hodin.

 

Také chceme upozornit, že hlasování na valné hromadě je podmíněno zaplacením příspěvků za členství v Českomoravském svazu minipivovarů. 

 

Vstup na valnou hromadu bude z pasáže, nikoli přes restauraci. 

 

Velmi děkujeme za spolupráci a těšíme se na setkání.

 

Za celý Českomoravský svaz minipivovarů,

 

Tereza

 

--

Tereza Melišová

PR Manager

774 996 628

melisova@cmsmp.cz

Roste váš pivovar a potřebuje investici?

Dobrý den,

 

už jste od nás slyšeli o službě Nafirmy.cz, která má za cíl podpořit rozkvět českého podnikání. Můžete u ní získat dostupný úvěr od 50 tisíc do 1 milionu korun s možností využití platebních prázdnin. Úroková sazba nově začíná už na 2,89 % p. a. – je tedy nejlevnější na trhu. Navíc nově mohou o financování žádat i OSVČ.

 

Získejte finance a dejte o sobě vědět

Možná váš pivovar zrovna roste a potřebuje investici do nového zařízení, rozšíření prostoru nebo skladových zásob. Nafirmy.cz pro vás může být řešením. Propojuje české firmy s drobnými investory a na investičním tržišti získáte nejen šanci na dostupný úvěr, navíc vás uvidí stovky nových potenciálních zákazníků.

 

 

Jak to funguje

✅ Všechny informace zadáte pohodlně a online

✅ Tým Nafirmy.cz vaši firmu během několika dnů ohodnotí s pomocí unikátního skóringu

✅ Když vám úvěr schválí, zveřejní ho na investičním tržišti

✅ Na tržišti vás uvidí investoři i noví potenciální zákazníci

✅ Dva týdny budou moci do projektu investovat

✅ Vy na konci dostanete peníze na účet

 

Chcete vědět víc?

Napište na info@nafirmy.cz nebo jim zavojte na +420 737 204 077. S týmem Nafirmy.cz se můžete také osobně potkat na naší valné hromadě, která se koná už 23. září v restauraci a pivovaru U Medvídků v Praze. Rádi vám tam zodpoví všechny dotazy.

 

Těšíme se na vás!