30. Galavečer pivovarníků a sladovníků PIVEX

Typ akce: Degustační soutěž
Datum: 06.04.2022, 18:00
Místo konání: OREA Congress Hotel Brno – Křížkovského 47


Vážení přátelé a příznivci zlatého moku,

 

po dvouletém „covidovém půstu“ a různých omezeních našich činností si Vám dovolujeme nabídnout účast na letos již 30. Galavečeru pivovarníků a sladovníků  České republiky – PIVEX 2022 ve středu 6. dubna od 18 hodin v OREA Congress Hotelu Brno – Křížkovského 47 (dříve název Voroněž). Účast na galavečeru je pro Vás možná formou objednávky pivovarských balíčků nebo jen samotných vstupenek – viz příloha. Účast na galavečeru již předběžně přislíbil ministr zemědělství Zdeněk Nekula a další významní hosté.


Děkuji za brzké vyjádření a zaslání objednávky dle Vašeho zájmu. Pivovary přihlášené do soutěží PIVEX mají vstupenky na galavečer v rámci svého účastnického poplatku.

V úvodu galavečera vyhlásíme držitele letošních nejvyšších ocenění pro česká piva z velkých pivovarů a minipivovarů v několika kategoriích – Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2022 • Zlatý soudek PIVEX • Zlatý minisoudek PIVEX • Zlatý super pohár PIVEX 1992-2022 • Zlatý pohár SPECIAL PIVEX 2022.

 

Dress code: vstup ve společenském oděvu – smart casual.

 

Těším se na výroční přátelské setkání při „obnovených“ ochutnávkách zlatých moků z velkých pivovarů a řemeslných minipivovarů České republiky, zejména pak na optimistickou kontaktní komunikaci i v této „postcovidové“, ale opět jinak složité době.

 

Za hlavního vyhlašovatele soutěží a pořadatele galavečera pod značkou PIVEX Vás zdravím pivovarským pozdravem

 

„Dej Bůh štěstí“

 

 

Jiří Morávek

generální ředitel

SNIP & CO, reklamní společnost, s.r.o.

producent soutěží PIVEX

Špitálka 41, 602 00  Brno

T: 543 537 202

E: director@snip-brno.cz

W: www.snip-brno.cz

 




Kalendář akcí