33. Mezinárodní pivní festival / XXXIII. INTERNATIONAL BEER FESTIVAL 2023

Typ akce: Festival
Datum: 18.04.2023 - 22.04.2023
Místo konání: Litoměřice


Královské město Litoměřice, jeho malebnost, atmosféra a historické památky ve spojení s Výstavištěm Zahrada Čech, Vás zvou na největší tuzemský pivní festival, který umožní výrobcům prezentovat svoji produkci vedle široké veřejnosti i odborníkům a potencionálním obchodním partnerům.


Významnou a nedílnou součástí Mezinárodního pivního festivalu je prestižní degustační klání o ocenění Světová pivní pečeť 2023 / WORLD BEER SEAL 2023, které je nejprestižnější pivovarskou cenou v České republice a Zlatá pivní pečeť 2023/ GOLD BREWERS SEAL 2023. Součástí festivalu jsou i dvě soutěžní kategorie pro výrobce minerálních vod o titul GOLDEN WORLD SPRING 2023 a dvě kategorie pro výrobce cideru o ocenění WORLD CIDER SEAL 2023


Odborné degustace se konají za účasti Vašich odborníků a odborníků z oblasti pivovarnictví, potravinářství a certifikace kvality. Objektivita a regulérnost průběhu odborných soutěží bude opět garantována mezinárodními certifikačními autoritami Bureau Veritas, TÜV SÜD, 3EC International a Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí.


Vítězové jednotlivých kategorií k titulu získávají i právo užívat příslušné označení k propagačním účelům.

 

Další informace najdete na www.pivnipecet.cz, www.beerseal.com, www.mkz-ltm.cz