Pink Boots Day a narážení piva Courage

Typ akce: Festival
Datum: 25.03.2023, 14:00
Místo konání: Areál pivovaru Zichovec, 5. května 2789, Louny


Zveme Vás na Pink Boots Day a narážení piva Courage v pivovaru ZICHOVEC.

 

Akci jako minulý rok organizujeme na podporu žen a nebinárních jedinců v pivovarském a alkoholovém průmyslu.

 

Letos jsme se rozhodli akci zpřístupnit širší veřejnosti a nechat nakouknout pod pomyslnou pivovarskou pokličku všechny, kterým podpora žen a nebinárních jedinců není lhostejná.

 

Celé odpoledne se můžete těšit na nabitý program, o který se postarají naše skvělé hostky a hosti. V úvodu vám představíme spolek Pink boots society. Přednáškový blok otevře Karolína Chroustovská, sládková z pivovaru Chroust, která vás zasvětí do tajů vaření piva. Následovat bude přednáška Vladimíra Nesvadby, vedoucí oddělení šlechtění chmele z Chmelařského institutu, který nám poví o českém chmelu. Od chmelu se přesuneme k naturálním vínům s Lucií Kohoutovou, která je pořadatelkou wine pop-up Družstvo. Přednášky zakončíme s psychoterapeutkou Michaelou Štáfkovou, která si připravila povídání o seberozvoji. Pomyslným závěrem celého odpoledne bude narážení piva Courage, které jsme společně uvařili 18. února.

 

V příloze naleznete oficiální pozvánku, kde jsou vypsané všechny potřebné informace i s orientačními časy přednášek. Pro bližší informace o přednáškách sledujte naše sociální sítě.

 

Těšíme se na vás v sobotu,

 

PS: Nemusíte se bát, že byste byli celý den o žízni, na baru vám budou k dispozici piva od našich skvělých sládků. Můžete se těšit například na: Hody hody, Beaver Moon, Archiv Lichtenhainer.